.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да запазите лятото в бижута

Росица Николова | преди 2 години
Снимка: etsy.com/ie/shop/RubyRobinBoutique

Кристина е дизайнерът, който стои зад марката Ruby Robin. Тя изработва ръчно бижута, в които вгражда късчета от природата - цветя, треви, листа, клончета, мъх, пера; както и миниатюри, изработени от глина, които съчетава в един красив микрокосмос.

Кристина прави бижутата с всякакви красиви и странни неща, които открива по време на разходките си в гората, из планините, по ветровитите плажове и дивите поляни.

В тези бижута може да съхраните всичките си спомени от лятото - пясъка от морската почивка, боровите иглички от планинските разходки и т.н. Кристина го прави като използва различни стъкленици, смоли, огледалца, и др. 

бижута с растения
Снимка: etsy.com/ie/shop/RubyRobinBoutique

Всичко събрано тя първо внимателно почиства и оформя. Съчетава по цвят и текстура.

бижута с растения
Снимка: etsy.com/ie/shop/RubyRobinBoutique

От материалите изработва пръстени, колиета, брошки и пенданти. 

бижута с растения
Снимка: etsy.com/ie/shop/RubyRobinBoutique

Всяко бижу, което изработва, има собствена история, вдъхновена от тихата красота на природата и от връзката на хората с дивия свят, която често забравяме. Защо бижутата на Кристен са толкова оригинални? Защото освен стъкло и цвете, в тях тя вгражда идеята да се върнем към онова вълнение, с което в детството сме се радвали на случайно намерено синьо яйце в полето, перфектно оформена мида на плаж или друго малко чудно нещо от природата.

Носенето на тези бижута дава и лека утеха, че можем да задържим лятото винаги до себе си.

Разгледайте снимките в галерията. Не са ли прекрасни?

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите