.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Дрехи, които да облечете, ако сте свободна душа

| преди 2 години
Снимка: Pinterest.com
Днес е Международният ден на хората, които се обличат с най-шарените дрехи и носят едри бижута на принципа колкото повече - толкова повече

Всяка година на 8 май отбелязваме Международния ден на ромите. Онези хора, които се обличат с най-шарените дрехи, носят едри бижута на принципа на мечо Пух - колкото повече - толкова повече и се съобразяват най-вече със собствените си желания.

Етно елементите, цветните шевици, ресни, бижутата с едри камъни и свободните кройки на поли и рокли ще очертаят летните женски визии тази година. Цветове, които преливат един в друг - както се смесват в ежедневните си дейности майки, дъщери и баби. Меки, памучни материи, лен и велур, които осигуряват много свобода на движението - както се мести циганския катун.