.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Стил за всички, всички срещу рака

LadyZone.bg | преди 2 години
Снимка: Press office
Можем заедно да победим болестта, но със стил и послание, написано на ръката

4 февруари - Световният ден за борба с рака. Повод да се изразим своята съпричастно, изтъквайки индивидуалния си стил. Да, розовата панделка е основен символ, но защо да се ограничаваме с преустановени стилистични кодове.

Изкажете своята съпричастност и отговорност със стил и красота, елегантност, женственост и свобода. 

Стела Маккартни създаде първия по рода си сутиен за жени, оперирани от рак на гърдатаБританският моден дизайнер, дъщеря на известния Пол Маккартни, сътвори дамско бельо за дамите оперирани от рак на гърдата в името на своята майка

На този ден всички заставаме в опит да бъдат спасени милиони животи чрез повишаване познанието за болестта. Световният ден за борба с рака е важен, защото епидемията е глобална и се развива бързо.

Според данни на Световната здравна организация /СЗО/ раковите заболявания са сред водещите причини за заболеваемост и смъртност в световен мащаб, с приблизително 14 милиона нови случая и 8,2 милиона смъртни случаи, от които 4 милиона са на възраст между 30 и 69 години, съобщават от онкологичната болница в София.

"Ние можем. Аз мога."

Тази година Световният ден за борба с рака е под мотото "Ние можем. Аз мога" и стартира нова кампания "Говорещи ръце".

За какво става дума?

Идеята е да се допълни основното мото "Ние можем. Аз мога", като напишем на ръцете си подобни послания, които да дават кураж и стимул за борба със заболяването.

Снимайте и споделете вашите послания в социалните мрежи, за да може те да достигнат до хората в целия свят. Този път целта е да покажем как всеки може да даде своя принос - като общност и като индивидуалности, за да се намали заболеваемостта от рак в световен мащаб. Това е забавен и лесен начин да станете съпричастни към Световния ден за борба с рака.

"Аз мога да потърся подкрепа" или "Можем да работим заедно, за да се излекуваме" – това са примерни послания в кампанията.

Галина Асенова: "Животът е приоритет номер едно"Тя е на 45 и току-що е спечелила най-тежката си битка – тази с рака на гърдата. Галина споделя пред Ladyzone
Ключови думи:Рак, Дрес Код
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите