.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Сватбени рокли за лятото под 100 лева

LadyZone.bg | преди 3 години
Снимка: iStock
Сигурно ще си помислите, че сватбата не е точното събитие, за което да пестите - всяка жена иска да е неотразима на този голям ден. Ами ако ви кажем, че можете да спестите без да правите компромис с блестящия си външен вид?

Лятото е чудесен сезон да узаконите любовта си! И тъй като сватбите са едно от най-важните събития в живота на всяка жена, ние вярваме, че не бива да правим компромиси със себе си - трябва да изглеждаме точно така, както винаги сме мечтали. 

Да, но реалността се различава от представите ни особено, когато е свързана с финанси - сватбения бюджет. И тъй като роклята е частта, на която обичайно се обръща най-много внимание, тя може да се превърне и в най-голям разход. Факт е, че веднъж се живее. Факт е и, че сватбите са значимо събитие. А още един факт е, че не е нужно да похарчите целия си сватбен бюджет за Роклята.

Не е сега времето да се примирите, че няма да изглеждате така, както винаги сте си мечтали? Няма да се налага да го правите. Разгледайте предложенията ни и бъдете неотразими. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите