.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Какво да облека на Нова година? Съвети от MUSE

Росица Николова | преди 1 година
Снимка: Muse
Празнични акценти от MUSE, които станаха на 7 години

В празничната новогодишна нощ всички искаме да сме блестящи и неотразими. Дори да оставим куртоазията настрана, пак има много важна причина на 31 декември да не сме с удобния, мек анцуг. Хубаво е да посрещнете новата година с нещо ново в тоалета си - за да се отвори новото и за вас през идните 345 дни. Поставете и поне един блестящ акцент, за да бъде годината ви ослепителна!

дрехи и аксесоари
Снимка: Muse

Не пренебрегвайте и символиката на цветовете. 2018 ще бъде Годината на жълтото куче, според китайския календар. Може да изберете жълт аксесоар, бижута от жълто злато или елемент с нещо кучешко - лапичка, нашийник или друго, което да вплетете в аутфита си.

дрехи и аксесоари
Снимка: Muse

Преди 7 години се появява първият моден магазин от веригата MUSE. "Беше в апартамент от 130 квадрата. И шивашкото ателието беше там, всичко на една място...", разказва ни Вяра Бориславова, с която се съветваме за това как да бъдем неотразими в новогодишната нощ. "Предлагахме и кафе за клиентките, докато си разглеждат... Изобщо - мечта!"

Най-новото модно бижу в столицата ще отвори на 1.11

дрехи и аксесоари
Снимка: Muse

Малка златна рокля - това е препоръката на Вяра, ако се чудите какво да облечете на Нова година. Нека класиката на черното да отстъпи поне за една вечер. А ние ще допълним - златното никога не е в повече!

Съберете повече цветове на едно място. Те ще ви създадат настроение.

дрехи и аксесоари
Снимка: Muse

Акцент и е косата. Косата е едно от най-силните женски оръжия. Не го забравяйте. Особено на Нова година.

Разгледайте галерията за още предложения от MUSE.