.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Обувките на Морската принцеса и на Ледената кралица

LadyZone.bg | преди 5 години
"Ариел" символизират пътуванетo из морското дъно, "Анастасия" - вдъхновени от студa на Севера

"Искрящи контрасти - игра на светлината и сянката" – това е мотото на линията обувки на марката Casadei, разработени съвместно с камъни Swarovski. Идеята е противопоставянето между лятото и зимата, между топлото и студеното, предадени чрез избраните цветове и декорацията на обувките.

Обувките "Ариел" символизират едно невероятно пътуване из морското дъно на най-екзотичните острови. Горната част е покрита с блестящи кристали Swarovski , които са в различни цветове, в зависимост от светлината, падаща върху тях. Тъй както слънцето променя цвета на морето, когато го докосне с първите си лъчи. Токът и основата са кухи, с прозрачно синьо стъкло, олицетворяващи черупките по морския бряг.

Обувките "Анастасия" са вдъхновени от студеното време в северните страни. Горната част на обувката наподобява инсталация от лед. Формите са геометрични (шестоъгълна структура), в чиито ръбове се пречупва светлината. Горната част е съставена снежинки, изработени от камъни Swarovski, и бродирани тел. Кристалите предизвикват игра на цветове, наподобяваща светлина в сибирски пейзаж, където бледите лъчи на слънцето огряват вечно заледените земи.

 Вижте и още от пролетните тенденции за 2013 при обувките.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите