.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Нежна дантела прозира в новата колекция бельо на "Lena-Lena"

Евгений Милов | преди 1 година
Снимка: Венцислав Илиев от \"Heads Up Studio\" за \"Lena-Lena\"
Деликатна и предизвикателна визия, посветена на женската суета

Новата колекция на "Lena-Lena" идва точно навреме за най-любовния месец от годината и само броени дни преди Свети Валентин.

Дизайнерката Елена Урумова я изработва от нежна прозрачна дантела с флорални мотиви и еластични презрамки, които придават контраст и съчетават различните страни, които се крият в една жена.

Колекцията се състои от 4 сета или общо 11 продукта, изработени в 3 различни цвята - ще откриете вечно любимото черно, нежно екрю с розово злато и искрящо бяло с бели елементи.

Тази колекция се различава от стила на всички предходни, като навлиза в една по-нежна и предизвикателна визия. Целта на колекцията е да предизвика дамите да приемат суетата си като позитивно качество и да се чувстват комфортно с нея. 

Напоследък жените прекалено много се стремят да придобият типично мъжки качества, което е чудесно. Но покрай тази тенденция суетата започва да се възприема като негативно качество. Целта на колекцията е да покаже, че една жена може да бъде всичко, което поиска и да притежава всякакви качества. 

Суетата може да съществува в хармония с много други качества - като например сила, интелигентност, отговорност и не бива да бъде изкоренявана и приемана за негативно качество.

Неслучайно слоган на новата колекцията "Lace" е: "Нашата нова дантелена колекция бельо е посветена на суетата, която се крие в нас. Ние ви предизвикваме да й се насладите, да я прегърнете и да я обичате. Не само това, но и самите вас".

Фотосесията е заснета от Венцислав Илиев от "Heads Up Studio", като пред обектива на фотографа с прелестното бельо позира моделът Ники Неделчева. Разгледайте каталога от снимките в галерията по-горе, както и повече в сайта на "Lena-Lena".

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите