.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Най-атрактивните визии на Мери-Кейт и Ашли Оусън през годините

| преди 1 година

В чест на дебюта на Мери-Кейт и Ашли Олсън в Fall 2017 колекция за Крилото утре, ние не търсим обратно към по-прост път.

През 1991 г. сестрите Оусън стават известни със своето участие в сериала Пълна къща. От там насетне ги гледаме в множество комедии и следим не само физическото, но и актьорското и модното им израстване. Малките руси близначки с конски опашки и прави бретончета над веждите се променят до елегантни жени с много класа.

Приликата между двете е голяма и те не бягат от нея. Само за част от живота им Мери-Кейт става брюнетка и чупи класическата сестринска визия, в която двете са като капки вода. Като тийнейджъри те са основно с коси, прибрани на опашка, или пък плътно спуснати зад ушите. 

Двете създават успешна модна империя, която не само успява да предизвика интереса, но и да го задържи. Година след година, Мери-Кейт и Ашли се налагат като модни икони.
на 13 февруари те показаха своята есенна колекция за 2017.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите