.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Модна ASOSциация в чест на Лейди Ди

LadyZone.bg | преди 1 година
19 години, след смъртта на Даяна, принцеса на Уелс, модния виртуален портал ASOS създаде лимитирана серия дамско облекло заедно с основателката на козметичния бранд Wah Nails.

Независимо от времето, което минава неусетно, Лейди Ди е и ще винаги ще бъде вдъхновение за жените по света. Модна икона, пример за подражание, впечатляваща жена, чиято персона вдъхнови дизайнерите на ASOS и Шармадийн Рейд, които създадоха екслузивна серия дамско облекло, по образ и подобие на гардероба на Даяна.

Осъвременен стилът "Лейди Ди" е смел, непринуден, забележим. Осланяйки се на думите на американската изпълнителка Риана, която наскоро сподели пред медиите, че "Лейди Ди е била "гангстер" по неподправен начин със своето облекло", Шармадийн Рейд сътвори впечатляващи модели с надписи "Royal", съразмерни бижута и аксесоари в ярки цветове. Сред тях разпознаваме жилетките, перлените колиета, роклите и не само, характеризиращи стила Лейди Ди.

Предвид това, че ние също сме Лейди-та, с удоволствие представяме колекцията, която ще се хареса на всички. Убедени сме.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите