Да носиш корона не те прави принцеса. А и съвременните т.нар. royals носят такива много рядко. За разлика от короните, те често носят дълги шифонени рокли, елегантни обувки и впечатляващи бижута. Вижте кои са петте най-стилни принцеси на XXI-ви век. 

Летисия Ортиз 

През юни, 2014 г. принцеса Летисия Ортиз e коронована за новата кралица на Испания. На всяка своя публична проява тя смайва със забележителни тоалети, които носи със забележителната лекота, присъща за всяка уверена в стила си гранд дама. 
Ортиз най-често се появява с дрехи и аксесоари на Felipe Varela. Носи костюми с панталони Hugo Boss, топове от Mango и Flamenco и обувки на Magrit. Харесва бижутата на Alexandra Plata и най-често се появява с обеци на марката.

Принцеса Летисия

Шарлот Казираги

За бляскавите събития с червен килим, тя предпочита дългите рокли на Giambattista Valli. На събития, като сватби и дневни коктейли, облича къси рокли на Chanel. Но дори и златни сандали с висок ток на Gucci (принцесата е рекламно лице на марката) не са й толкова любими колкото ежедневните черни сандали с ниска подметка на нейзвестна марка, с които е често засичана от папараците. 

Принцеса Шарлот Казираги

Шарлийн

Не че принцеса Шарлийн не впчатлява с избора си на дрехи - напротив. Дали ще бъде облечена в рокля на Armani в цвят светъл карамел, или дълъг малинов шифон на RCB, тя винаги изглежда елегантно. Но нейна запазена марка са бижутата, които винаги приковават погледите, където и да отиде тя. За сватбата им тя получава от принц Албърт две тиари (The Ocean Tiara), като особеното при тях е, че могат да се носят и като колиета.

Принцеса Шарлийн Монакска
Снимка: Getty Images

Мери

Цялото й име е принцеса Мери Елизабет Доналдсън Датска. Харесва роклите на Erdem, бижутата на Anni Lu и обувките на Gianvito Rossi. 

Принцеса Мери

Маделин Шведска

Докато е била бременна, принцесата се е обличала в дрехите на Seraphine - линия, създадена специално за бременни и бъдещи майки. Коктейлните рокли в цвят шампанско определено й отиваха. Този цвят и други от пастелната гама са били сред любимите й нюанси по време на бременността. Принцесата определено си пада по крайностите, защото носи или малки елегантни клъчове, или големи дамски чанти, доближаващи се по размери до пътните. Предпочита едри бижута - пръстени и обеци с камъни или дълги сребърни гердани. 

Принцеса Маделийн