Представяме как да носим летните си рокли през есента със стил.

#С панталон

Ето това е една от причините да обичаме толкова модата - с нея всичко е възможно. От нищо, можем да направим нещо невероятно - като например да носим летните си дрехи през есента. 

Свободно може да комбинирате контрастиращи се цветове или да залагате на монохромна визия. 

Съвет за стил: В случай, че сте облечена в дрехи от един и същи цвят, черно например, съчетавайте различни материи, така че визията ви да бъде безупречно модна (кожа с вълна, памук и деним, кашмир и коприна). Причината? Трудно може да съчетаете няколко черни дрехи и наситеността на цвета да бъде същата. Винаги ще има разминаване, дори да са от една марка. Затова, правете от дефекта - ефект. 

#В комбинация с блуза!

Помните ли! Това го правихме когато бяхме деца. През 2015 е отново на мода, както и много други модели от онези времена.

#А защо не чорапогащник или високи ботуши?

 

Благодарение на високите ботуши до бедрото ще можете не само да носите летните си дрехи, но и да издължите линията на крака по един много изкусителен начин. 

Ако моделът, който сте избрала е и на ток - "wow" ефектът е гарантиран. 

#Какво ще кажете ако превърнете роклята в туника?

През 2015 стилният и практичен fashion layering e звездата на зимния гардероб. Обемът, различните дължини, цветовите комбинации реструктурират женския силует по неподправен начин. 

Не забравяйте, че тази зима бялото е много на мода.  

#С обемен шал или пуловер

В случай, че решите да съчетаете своята рокля със съразмерен шал, препоръчваме ви да си сложите колан върху него, така че талията да бъде подобаващо подчертана.