.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Френски шик и моряшко райе завладяха морската ни столица

Станимира Янакиева | преди 10 седмици
Снимки: Пейо Пеев
LА МЕR /Cruise Collection 2019/

Под звуците на Hotel Costes и по залез слънце беше представена круизната колекция La Mer на студенти по мода във Варна. Те ни пренесоха в незабравима лятна атмосфера, съпътствана с много елегантност и безметежни преживявания.

La mer

 

Модели в ефирни дрехи дефилираха с финес боси по морската буна. Много емоции, розе и морски бриз в завидно лятно настроение бяха част от модното пътешествие.

La Mer e инспирирана от морската тематика и по-точно от моркото райе. Круизната колекция на студентите от IV курс по Mода и мениджмънт в модата беше и част от събитето ''7 дни изкуство и дизайн'' към ВСУ “Черноризец Храбър”.

La Mer

Идея и реализация: Станимира Янaкиева
Ръководител на проекта: доц.Капка Манасиева
Модна визия: Албена Свещарова
Коса и грим: ПГ по текстил и моден дизайн - Варна
Модели: Alia Models
Снимки: Пейо Пеев
Медиен партньор: bTV

La mer

С три нови направления стартира приема за учебната 2019/2020 г. на специалност "Mода и мениджмънт в модата" във Варненски свободен университет:

Бизнес
Стайлинг
Моделиране на облеклото

Информация за приема в бакалавърските и магистърските програми на специалност "Mода и мениджмънт в модата" може да намерите тук.

Информация за стипендиантската програма на ВСУ "Черноризец Храбър" вижте тук.