.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Бъди себе си, всичко друго вече е заето

Евгений Милов | преди 1 година
Снимка: Daniel Lismore: Be Yourself, Everyone Else is Already Taken
Разгледайте новата фотокнига на Даниел Лисмор

За повечето хора обличането представлява процес, изпълнен с досада или излишно притеснение за външния вид, но не и за Даниел Лисмор - за лондонския артист това е цяло изкуство.

Не става дума да съчетаете правилно дънките с тениска, а колоритно наслояване на дрехи и аксесоари, създаващи ярка индивидуалност. Точно това е и посланието на моделите в новата му фотокнига, която неочаквано сполучливо микс от висша мода с откровени джунджурии от битаците.

Представете си нещо средно между визията на Деби Харис, Бой Джордж, Вивиън Уестууд и Александър Маккуин, но най-добре бъдете себе си, защото всичко друго вече е заето.

"Daniel Lismore: Be Yourself, Everyone Else is Already Taken" излиза от издателство "Rizzoli", като в момента се предлага в Amazon срещу 34,43 долара. Разгледайте част от книгата по-долу:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите