.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Ameircan Eagle" с модели на бельо в инвалидна количка, с диабет и витилиго

Боряна Константинова | преди 1 година
Снимка: American Eagle/ Aerie
Как продажбите скачат, а моделите от кампанията се чувстват по-уверени

Линията за бельо на "Aerie" ("Ameircan Eagle") изненадва с изключително реалистичната си концепция - моделите им не са допълнително "лъснати", а напротив.

Здравословните проблеми, недостатъците и начинът на живот на всички тях са различни и това не се прикрива. Това вдъхва увереност на хора, които страдат от подобни проблеми и им помага да се харесват, такива каквито са.

Фотосесиите са с жени в инвалидни колички, с кожни заболявания, с патерици, страдащи от диабет и други. Продажбите скачат, а моделите участвали в кампанията се чувстват значително по-уверени. Вижте част от тях.

Аерие, бельо
Снимка: American Eagle/ Aerie

Момичето страда от витилиго. Това е хронично кожно заболяване, което се проявява при по-малко или около 1% от човешкото население. Петната по кожата са неговите симптоми и наподобяват карта. Не е заразно, но има хора, които са предразположени към него и го отключват в даден момент.

Аерие, бельо
Снимка: American Eagle/ Aerie

Моделът в инвалидната количка се казва Аби Самс и споделя, че тази фотосесия за нея е била силно изживяване. Причината е в това, че се снимаш с толкова много други хора, които имат своите проблеми.

Аерие, бельо
Снимка: American Eagle/ Aerie

Джорджия е 20-годишна студентка от Атина, на която и се налага да живее със стома и колектор. Колекторът се поставя и прикрепя върху малък отвор и задачата му да е изведе фекалиите от организма. Нарича се временна колостомия.

Аерие, бельо
Снимка: American Eagle/ Aerie

Моделката споделя пред "Huffington Post", че е открила страхотни приятели покрай фотосесията. Всички имат различен начин на живот, но на снимките са показали себе си и любовта, която носят. Тя ги определя като удивителни хора.

Аерие, бельо
Снимка: American Eagle/ Aerie

Жената има диабет тип 1 и позира, докато използва инсулинова помпа.

Аерие, бельо
Снимка: American Eagle/ Aerie

Ето още едно момиче, което позира абсолютно естествено - със шини и без да е обезкосмила зоната на подмишниците си.

В онлайн магазина на "American Eagle" може да разгледате продуктите и да видите цените. Кампанията #AerieReal става популярна и в социалните мрежи, където хора, които страдат от подобни заболявания, реагират емоционално. Те придобиват увереност и се виждат по друг начин.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите