.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

7 топ тенденции при слънчевите очила пролет/лято 2015

LadyZone.bg | преди 4 години
Ретро, авиаторски и очила, излизащи извън рамките, са сред най-актуалните модели тази година

Идва пролет – сезонът на промените, премените, възраждането и освежаването! И понеже слънцето, очевидно, вече е взело окончателното си решение все по-често да ни радва с лъчите си, моментът е особено подходящ да насочим вниманието си към новите актуални тенденции при слънчевите очила за топлите сезони тази година. Ето какво ни предлагат да сложим световните дизайнери:

#1 Ретро модели тип 60-70-те
Подходящи са за романтичките и почитателките на класиката. Очилата могат да бъдат открити с рамки на едва загатнати пантерови мотиви, бели, черни, цветни. Отличават се с големия си и широк диаметър.

Ретро очила

#2 Котешки очи
Очилата с извити нагоре рамки, наподобяващи котешки очи или криле на пеперуда ще бъдат особено атрактивни тази година. Ще ги откриете в най-различни на цвят рамки, с комбинацията от тъмни или много светли стъкла.

Очила

#3 Квадратни рамки
Също толкова атрактивни и модерни са очилата с квадратна форма. Много фешън тази година, square очилата ще ни залеят в най-разнообразни цветови окраски. Рамките преливат от багри, а цветът на двете стъкла при някои модели са различни.

Квадратни очила
Квадратни очила
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите