Балната рокля е най-важната покупка, която трябва да направи всяка абитуриентка, за да изглежда зашеметяващо. Всички останали аксесоари се подчиняват на нейния стил, цвят и материя. Вижте на кои тенденции да заложите тази година, за да бъдете елегантни и в крак с модата.

Дантела


Елегантна и много женствена, дантелата намира своето заслужено място и в тенденциите за тази година. Докато през последните години тя беше загатната по-скоро в отделни акценти, абитуриентите випуск 2014 могат да й се насладят в нейната пълна феерия. Роклите, изработени изцяло от дантела, са нежни и женствени, и подчертават всяко движение по съвършен начин.



Пастелни тонове в мента и nude pink


Докато пастелните тонове през последните години се подвизаваха предимно сред облеклата на шаферките, нежните цветове мента и nude pink завземат балните рокли тази година. Стилни и изискани, без да се натрапват, те ще подчертаят нежния характер на всяка млада дама, решила да ги избере за бала си.



Високи цепки


След нежните и изразителни дантела и пастелни тонове, идва ред на сексапилните трендове. Високите цепки са хит през 2014 и придават сексапилен завършек на всяка рокля. Едновременно с това младите дами демонстрират загадъчност и мистерия.

 

Късо-дълго


Още един избор и тенденция, която може да ви превърне в звездата на бала. Отпред роклята е къса, а отзад дължината й драстично расте. Тази асиметричност гарантира оригинална и бляскава поява на тази така важна вечер за всички абитуриентки.

 

Прозрачна елегантност


Голи гърбове и презрамки, които са почти невидими. В същото време са инкрустирани с множество камъни. Дизайнерите залагат на този много нежен тренд големи надежди, защото придава на всяка рокля изтънченост и оригиналност, към която всяка абитуриентка се стреми.