.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

40 снимки, доказващи нестандартната красота на Blackout Label

Евгений Милов | преди 2 години
Пламена Владимирова създава бижута за смели жени, които не се страхуват да бъдат забелязани

Пламена Владимирова създава модния Blackout Label с идеята за една по-нестандартна красота.

Вечно експериментираща с обществените норми за красота и крайности, в търсене на "онова, което никой го няма" и опирайки се опита си като стилист, дизайнерката трансформира специфичния начин за завързване на възли "макраме" в създаването на индустриални бижута и аксесоари.

Индустриалните макрамета са абсолютен уникат и никога не се разработва повече от една бройка от даден модел. Бижутата са изключително персонални и всяко едно намира точно определения си собственик. Плетките и комбинациите са направени за смели жени, които не се страхуват да се откроят сред тълпата и да бъдат забелязани.

За близо три години брандът набира популярност както в България (трите самостоятелни изложби #seeherthrough, #antidots, #secretsex), така и извън родината ни с многобройни участия в базари, модни изложения и медии.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите