.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

2016: Годината на маймуната в бижута

LadyZone.bg | преди 3 години
Снимка: Thinkstock
През следващите 12 месеца ни очаква неочакваното. Лукс и красота, блясък, стил и свобода

Китайската Нова година е местно позната като Пролетния фестивал, който е най-големият празник в Китай. През 2016 тя ще бъде под знака на червената огнена маймуна. 

От нея можем да очакваме всичко. Игриво, влиянието на маймуната ще поставя всичко в движение. Желанията ще се изпълняват, но до голяма степен чрез лични и индивидуални усилия. А комуникацията ще бъде плавна и приятна. 

Непокорна, маймуната е животно, известно със своите нахалство, остроумие и хитрост. Да, но през 2016 тя ще ни дари със способността й да намирам решения на всички въпроси, били те стари и/или нови. 

На 8-ми февруари изпращаме Годината на Овцата и посрещаме тази на Маймуната. Тя ще продължи до 27 януари 2017 г. Затова нека се въоръжим с чувство за хумор, търпение, разбиране и енергия. Защото 2016 се очертава предизвикателно, но същевременно обещаваща година. 

Предвид наближаващия празник, решихме да придадем допълнителен блясък на новата Китайска година със скъпоценна серия бижута, изобразяваща 12 китайски зодиакални знаци. 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите