.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Мечтаният дом носи името "OVD 919 House "

Евгений Милов | преди 4 години
Студио SAOTA построи архитектурно чудо в Кейп Таун

Забележителна архитектура, стил и модернизъм лъхат от този разкошен дом с луксозно обзавеждане. Дело на екипа от професионалисти от SAOTAтой носи името "OVD 919 House" или както ни бихме казали "Домът-мечта". 

Разположена на билото на планината "Лъвската глава", къщата разполага с впечатляваща 360-градусова гледка – невероятна планинска и морска панорама с изглед към остров "Робен", "Кемпс Бей" на север и на „Дванадесетте апостоли” на юг.

Да, гледката е сред основните качества на този дом, самите собственици са настоявали тя да бъде неповторима предвид луксозния им нов дом. За това архитектите са преценили така изложението, че то да бъде естетически красиво.  

"Архитектурата се нужда е от осъвременяване и въвеждане на нови скулптурни разработки”, споделя Тамарин Фури, главен съдружник в проекта. "Архитектурата на този дом се основава на силата на бетона като основно използван материал, за създаване на монументалните й форми", допълва той. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите