.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Звездни моменти по Коледните и Новогодишни празници

LadyZone.bg | преди 3 години
Снимка: Press office
Моментите, прекарани заедно са безценни...

...с ИКЕА, чийто дизайнерски са помислили за всичко, така че празничната вечер да бъде изпълнена с блясък, красота и много незабравими мигове, обогатени с усмивките на вашите близки и приятели.

Понякога по време на срещите в малък състав се чувстваме най-напрегнати, защото мислим за всички други любими хора, които искаме да видим. Затова е хубаво да имаме поводи като Коледа и Нова година, за да съберем на едно място своите близки и приятели. Най-хубавото е, че всяко събиране е уникално и всичко е още по-забавно, когато празнуваме далеч преди големия празник. Това е съвременният лукс.

2110949370.jpg
Снимка: IKEA

Тазгодишните комплекти за маса и чаши са подходящи за всяко събиране у дома. Не се тревожете дали практичното и естетическото ще бъдат съвместими. Нашите ръчно изработени чаши за шампанско са подходящи за миялни машини и пасват идеално на шарените ни високи чаши, подсилената стъклена купа и добре абсорбиращите трипластови салфетки, направени от възобновяеми материали. Можем да вдигнем тост за предпразничното парти – наздраве!

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите