.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Знаеш ли, загубих мама като много малък"

Евгений Милов | преди 2 години
Снимка: Getty Images
Тази година се навършат 20 години от смъртта на принцеса Даяна

Британският принц Уилям утеши 9-годишно момиченце за загубата на баща си, разказвайки му за същите чувства, които е преживял преди 20 години след смъртта на неговата майка принцеса Даяна.

Деликатният разговор се е случил по време на посещението му в благотворителната организация за осиротели деца "Child Bereavement" в Лондон, чийто патрон е принцът. 

"Знаеш ли, и аз загубих мама като много малък. Бях на 15, а брат ми – на 12. Така че и ние загубихме мама, когато бяхме малки".

Принцът добавил, че като тийнейджър бил много гневен и му е било трудно да говори за това. Майката на момиченцето разказа, че не повярвала на ушите си, когато принц Уилям започнал да споделя за загубата майка си, трагично загинала в автомобилна катастрофа в Париж през 1997 г.

Принц Уилям насърчи децата да не забравят да говорят открито за загубата на родителите си, защото това е изключително важно за преодоляване на емоционалната травма.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите