.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Вечните валентинки сред звездите

LadyZone.bg | преди 5 години
Снимки: Getty Images/Guliver Photos
Вижте знаменитостите, за които любовта трае много повече от три години

На 14 февруари влюбени по целия свят празнуват любовта си. И добре правят! Любовта е хубаво да се отбелязва, докато я има...

Тъжната истина, която изскача не само от статистиките, а и от историите на близките и приятелите ни, е, че все по-често млади семейства се разделят едва след няколко години брак, все по-често двойки заживяват заедно, убедени, че ще е за цял живот, но след няколко месеца не могат да поделят имуществото си...

Тази тенденция не подминава и световните знаменитости. Може би сте попадали не веднъж на материал за "Най-кратките бракове в Холивуд". А браковете в Холивуд, за съжаление, са предимно кратки.

Има и такива звезди обаче, които успяват да съхранят любовта си, да запазят брака си, преодолявайки трудностите, които не липсват на никого. Вижте 16 звездни двойки, чиито бракове ни карат да вярваме, че не всичко е ПР при известните.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите