.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Трогващите снимки на мъж и съпругата му с деменция, празнуващи 65-годишен брак

Евгений Милов | преди 1 година
Снимка: Megan Vaughan Photography
Дълготрайна любов, която трябва да бъде отпразнувана, документирана, ознаменувана и спомняна!

Фейсбук е пълен със снимки на сватби и бебета, но нищо не ни впечатли напоследък толкова в социалните мрежи , както кадрите на възрастен мъж и съпругата му с деменция, който празнуват своя 65-годишен брак.

Меган Вогън заснема и споделя празника на Руби и Харолд, пет години след като преди отново снима годишнината на двойката, но оттогава нещата малко са се променили, защото здравословното състояние на дамата се е влошило.

За съжаление, Руби вече дори не си спомня фотографката от последния път, когато се снимат заедно. "Въпреки това, душевността й не се беше променила, оставайки все така гостоприемна и сърдечна", споделя Вогън. 

"Невероятно е да видиш толкова дълготрайна любов и обич като тяхната. Вярвам, че трябва да бъде отпразнувана, документирана, ознаменувана и спомняна", добавя Меган. 

Резултатът от новата им среща са трогващи фотоси в Инстаграм, които могат да разтопят дори и най-студеното сърце! Вижте част от тях по-долу:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите