.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Женена двойка снима сватбена фотосесия след 60 години заедно

Евгений Милов | преди 1 година
Снимка: Facebook/São Paulo Fotografia
Животът може да е изпълнен с емоции до последния дъх

Животът може да е изпълнен с емоции до последния дъх, ако човек успее да срещне специален човек през житейския си път, с който да го отпразнува.

Такъв е случаят на Дона Роса и Сеу Русо, които се женят през далечната 1957 г. в тесен семеен кръг, но едва днес двойката, която има 9 деца, 19 внуци и 4 правнуци, решава да заснема сватбена фотосесия, за да отбележи 60-годишния юбилей.

Дона и Сеу нямат никакви снимки от сватбената си церемония, затова искат да оставят спомен на огромната си фамилия с винтидж снимки, изпълнени с много романтика, мечтателност и обич. Питали ли сте се какво е да обичате един човек цял живот и да прекарате дните си с него?

Вижте от следващите трогателни кадри на местното студио São Paulo Fotografia, на които двамата изглеждат толкова влюбени един в друг, сякаш не съществуват други хора на света.

Ключови думи:Сватба, Връзка, Двойка