.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Тази карта показва през кой месец да пътувате до всяка страна

Евгений Милов | преди 43 седмици
Снимка: Last Minute
Искате да обиколите света? Ето как!

Ако сте от хората, които се трудят на пълен работен ден и не могат да си позволят лукса да прекарат живота си, излежавайки се в фантастичен курорт на екзотичното място, планирането на ваканцията е важна задача.

Един от най-важните аспекти е да решите кога искате да пътувате и да вземете отпуск от работата, за да резервирате тези ценни почивни дни. Но нали не искате да ви излезе "през носа" - тълпи от туристи, скъпи самолетни полети и претъпкани хотели? 

Затова най-добре разгледайте картите на травъл сайта "Last Minute", които показват през кой месец да пътувате до всяка страна по света.

Така например май е подходящо време за посещение на екзотични страни като Индия, Бразилия и Мексико - вижте повече в галерията по-горе.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите