.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Най-търсените продукти и услуги в Google за всяка страна в света

Евгений Милов | преди 1 година
Проститутка e най-търсеното нещо в България, сочи тази откачена световна карта

Съществуват определени стереотипи за продуктите, с които се свързват различните страни в света - японска електроника, немска бира, швейцарски часовници, френски вина и прочее. Но това не са нещата, които потребителите реално търсят в Google. 

Fixr.com

Хвърляме поглед към една доста откачената световна карта на Fixr.com за най-популярните продукти и услуги, които се търсят във всяка страна.

Въпросният атлас е далеч от сериозните научни изследвания, но все пак разчита на специална формула, базирана върху търсенето на хората за цената на съответните неща в конкретните държави - Колко струва продукта Х в страната Y. 

Колко струва проститутка в България?
Колко струва проститутка в България? Снимка: Google

От резултатите става ясно, че хората искат да знаят колко струва полет с изтребител "МиГ" в Русия, колко струва проститутка в България и колко струва динята в Япония. Разгледайте подробно предпочитанията на различните страни към продуктите от картите в галерията по-горе.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите