.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Най-новият вид къмпингуване - глемпинг. Къде?

Росица Николова | преди 2 години
Снимка: facebook.com/goraglamping
Глемпинг е най-новият начин да си изкарате лятото чудно

Глемпинг (glamping) е най-новият начин за къмпингуване. ГОРА е място за почивка под откритото звездно небе, с удобството на мекото легло и уюта на белите чаршафи. Намира се в "Кайт Къмпинг Градина", непосредствено зад плажната ивица, в прохладна борова гора. 

ГОРА
Снимка: facebook.com/goraglamping

Идеята за глемпинг ГОРА се ражда през зимата, докато собствениците разглеждат сайтове за почивка из топли дестинации. Случайно попадат на много красиви глемпинг места. Обсъждат идеята да направят такова нещо и в България и решават, че е напълно възможно това да се случи. И то се случва... 

ГОРА
Снимка: facebook.com/goraglamping

Десет очарователни палатки - с голяма двойна спалня или с две отделни единични легла, очакват своите посетители. Те са за хората, които предпочитат свежестта на природата, но не оставят на заден план комфорта. 

ГОРА
Снимка: facebook.com/goraglamping

Мястото е подходящо за всички, които търсят спокойствие и тишина, както и за тези, които предпочитат забавните дни и вечери на плажа.

Ако сте романтик, който обича природата, може би това е мястото за вашето лято?! Бихте ли глепнали?