.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Най-големите туристически забележителност във всяка страна по света

Евгений Милов | преди 1 година
Снимка: iStock
Нека тази карта бъде пътеводител за ваканцията ви

Все още се намираме в един от най-отпускарските периоди от годината, така че тази карта на най-големите туристически дестинации във всяка страна по света със сигурност ще бъде ценен пътеводител за ваканцията.

Vouchercloud

Vouchercloud създават забавната карта, за да покажат кои са най-атрактивните места за посещение от туристите в съответната държава, според информация на TripAdvisor

Ако се чудите коя е най-популярната забележителност в България, картата посочва историческия град Несебър на Черноморието. Македония? Няма проблем - Охридското езеро. 

Vouchercloud

Може да се учудите, но не Айфеловата кула е номер едно във Франция, а парижкият музей Орсе. Дори Биг Бен не е фаворит на Острова. За секунди ще научите доста полезни неща от следващите карти по континенти, затова бързо ги разгледайте в галерията по-горе!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите