.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Като във филм на Уес Андерсън: 15 реални места по света, които да посетите

Евгений Милов | преди 1 година
Метростанция в Сингапур от Dan Sully Photography Снимка: Accidental Wes Anderson
Ексцентричност, минимализъм, носталгия, колоритност, симетрия, естетика

Малцина са режисьорите като Уес Андерсън, притежаващи толкова силно изразен кинематографичен стил - преди Стенли Кубрик, днес София Копола - но да не се отклоняваме.

В Reddit съществува страница, където потребителите могат да споделят реално съществуващи места по света, които изглеждат като извадени от филмите на режисьора ("Гранд Хотел Будапеща", "В царството на пълнолунието", "Кланът Таненбаум" и т.н.).

Ексцентричност, минимализъм, носталгия, колоритност, симетрия, естетика - "Accidental Wes Anderson" улавя безкомпромисно духа на Андерсън, доказвайки безграничните вдъхновенията зад филмите му: от Шотландия - през САЩ - до Хонконг.

Следващите снимки в галерията ще ви пренесат на изключително специални места, създавайки своеобразен "филм" като от Уес. Насладете се!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите