.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Kъде живеят супербогатите

LadyZone.bg | преди 3 години
#1 Лондон (Великобритания) Лондон се оказа най-предпочитаният град за живеене тази година от най-богатите. Дали милионерът, избрал този град за живеене, е корумпиран близкоизточен диктатор в изгнание, или руски олигарх, няма значение – градът на контрастите ще продължи да бъде номер едно в списъка по най-желани недвижими имоти в следващите 10 години, предвиждат инвеститорите.
Топ 10 на градовете с най-голям брой мултимилионери за 2016.

Търсите си богат съпруг или просто се интересувате от света и у нас? Независимо от личните ви подбуди, класацията, която следва е едновременно полезна (от културна гледна точка) и вдъхновяваща, защото това може да сте и вие!

Тази година за първи път път Лондон повежда класацията по брой милионери със своите 100 души със състояние от над 1 милиард. Следва го "Голямата ябълка" с 95 милиардери. Кои са другите...

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите