.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Airbnb за ценители на архитектурата" предлага стилна почивка

Евгений Милов | преди 28 седмици
SADDLE PEAK HOUSE от Sant Architects, САЩ Снимка: PlansMatter
Ваканционният сайт 
"PlansMatter

" предлага невероятни места по света

Ваканционни сайтове като "Airbnb" често предлагат страхотни места за нощувка, но нищо не може да се сравни с "PlansMatter", който е само за истински ценители на архитектурата.

Ако искате да избягате от лудницата на ежедневието по стилен начин, това е правилното място в интернет, където можете да откриете проекти дори от световноизвестни архитекти като Франк Лойд Райт, Едуардо Соуто де Моура и Петер Цумтор.

Без изненади, основатели на "PlansMatter" са двойката Кони Линдър и Скот Мюлнер, които се запознават заедно в колежа по дизайн към Университета на Минесота.

Всичко тръгва от любов към архитектурата, но идеята прераства като желание да помогнат на все повече хора да се запознаят от първо лице с невероятните проекти на големите архитекти, докато пътешестват по света.

Не пропускайте да разгледате селекцията ни от снимките в галерията по-горе. Приятна ваканция!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите