.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

25 снимки от цветната планина Виникука в Перу

Евгений Милов | преди 26 седмици
Снимка: iStock
Впечатляващи пейзажи, които трябва да видите поне веднъж през живота си!

Виникука, наричана заради характерния й вид още Цветната планина, Планината на цветовете или Планината на цветната дъга, е разположена на 5200 надморска височина в Андите.

Най-голямата забележителност в отдалечения региона Куско на южноамериканската Перу привлича любопитни туристи от цялата планета заради цветните седименти на планината, създаващи изумителната й визия.

Сигурно вече сте чували за китайския феномен Данския - уникална геоложка формация в провинция Гансу, която местните наричат Цветната гора?

Виникука също е включена в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО и е също толкова впечатляваща - разгледайте 25 зрелищни снимки в галерията по-горе. Впечатляващи пейзажи, които трябва да видите поне веднъж през живота си!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите