.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

10-те най-евтини гръцки острова, които можете да купите сега

Евгений Милов | преди 3 години
1. Полуостров Лихнари — около 6 млн. лева (€3 млн., £2.1 млн., $3.3 млн.). Локация: 10 минути западно от Коринт. Състояние: Неразвит. Размери: 95.00 акра / 384,451 кв. м.
Срещу 3 млн. евро можете да станете собственик на гръцки остров

Според различни източници, Гърция има между 1200 и 6000 острова и няма категорична информация затова, колко от тях притежава гръцкото правителство.

Това, което знаем обаче е, че десетки от тях са за продажба, а британската агенция за имот "Knight Frank" предсказва "гореща разпродажба" на гръцките частни райски кътчета през следващите няколко години.

Ако гръцкото правителство е толкова отчаяно, може да разпродаде някои от своите острови, за да спечели някаква част от 50-те милиарда евро, които са необходими, за да успокои своите кредитори.

На сайта Private Islands Online някои острови вървят за по-малко 3 млн. евро, което е по-малко от стойността на една луксозна къща в лондонския богаташки квартал Челси.

Вижте някои от тези красиви места, които бихте могли да закупите лесно, ако сте заможни личности.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите