.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Смайващите победители от наградите за мобилна фотография MPA 2016

Евгений Милов | преди 1 година
Победител, Фотограф на годината МРА 2016 Снимка: Giles Clarke/Mobile Photography Awards
Снимките от Mobile Photography Awards доказват, че смартфон фотографията не познава ограничения!

Докато повечето ползват смартфона си да щракат селфита или снимки на бебета/домашни любимци, съществуват една друга порода хора, способни да изцедят максимума от фотографските възможности на мобилните джаджи.

Някои се справят толкова добре, че дори засенчват фотографите, разхождащи се с професионална техника за десетки хиляди долари. Именно въпросните са фокусът на ежегодните награди за мобилна фотография "Mobile Photography Awards", отличаващи топ снимките със смартфон от 2011-а насам. 

Ясни са победителите от последното издание на надпревата в 18-те различни категории – от изящно изкуство до автопортрет.

Жил Кларк е тазгодишният носител на отличието Фотограф на годината, грабвайки наградния форд от 3000 долара. Напълно заслужено, предвид силната работа на нюйоркчанина по отразяване на конфликти и катаклизми от горещи точки на планетата с телефон в ръката.

Снимките на отличените фотографи могат да бъдат разгледани по време на съпътстващите конкурса изложби в Кипър и Милано. И не пропускайте да се включите в следващото издание на състезанието, което вече е отворено за предложения – подробностите тук!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите