.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Скарлет Йохансон - брилянтна на 31!

| преди 3 години
Честит рожден ден на момичето с перлената обеца

Малко хора знаят, че Скарлет днес ще празнува заедно със своя брат близнак - Хънтър. Той е роден цели 3 минути след нея. Освен него, чаровната актриса има още една сестра и един брат. Голямо семейство, но дали е толкова сплотено, колкото са големите семейства по филмите?

Родителите й се развеждат още докато тя е малка, което й се отразява сериозно в емоционален план. Въпреки трудностите, тя се опитва да поддържа връзка и с двамата. Тя е единствената от своето голямо семейство, която решава да посвети живота си на киното. В началото не получава голяма подкрепа от близките си, но талантът й скоро ги убецдава, че нейното място е именно на екрана.

Много жени се страхува от преминаването на 30-те години. Има ли за какво да се страхува Скарлет? Според нас - не. Повече от всякога, тя изглежда зашеметяващо, кариерата й на актриса и на муза е в разгара си, а и остава още толкова много. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите