.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Съпругата на Уил Смит в синьо - по-добрият Дух от лампата

LadyZone.bg | преди 17 седмици
Снимка: Getty Images
Джейда беше подбрала облекло с ориенталски мотиви за премиерата на филма "Аладин"

Тя е по-добър Дух от лампата, отколкото Уил Смит в новия филм за Аладин, така смятат много потребители в интернет, след като видяха облеклото на Джейда Пинкет Смит на премиерата на филма.

Джейда беше подбрала облекло с ориенталски мотиви, вдъхновено от участието на съпруга ѝ в игралната версия на обичания анимационен филм. Сините ѝ дрехи станаха причина за шегите и сравнението с ролята на Уил Смит, който играе магическият дух от лампата на Аладин.

Уил и Джейда са заедно вече от 22 години и са считани за една от на-стабилните двойки в Холивуд. Слухове за тяхната раздяла се появяват редовно, но двамата винаги ги отхвърлят с насмешка.

Освен от съпругата си, Уил Смит беше придружен и от синовете си Джейдън и Уилой.

"Аладин" ще тръгне по кината в България 24 май.

Любопитни подробности от снимачната площадка на "Аладин" (ВИДЕО)За брилянтната визия режисьорът Гай Ричи черпи вдъхновение от различни екзотични локации и приказките от сборника „Хиляда и една нощ“