.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Забравете за сватбените букети с цветя! Задават се букети с пица

LadyZone.bg | преди 1 година
Снимка: Instagram

Нещо назаем, нещо синьо и нещо... с много моцарела!

букет
Снимка: Instagram

За всички любители на пицата, на които им предстои сватба, сме поготвили ексклузивна новина, поръсена обилно с моцарела. От Villa Italian Kitchen предлагат интересно и нетрадиционно решение за сватбения букет на булката, а именно – той да бъде направен от парчета италианска пица. Към това добавяме, че бутониерите за господата могат да бъдат изработени в същата стилистика и вкус.

букет
Снимка: Instagram
НЕбукети - изненадайте с оригинален жестЗапознайте се с НЕбукетите за практични хора

Веригата за бързо хранене предлага изработването на първите подобни букети и бутониери. Те са разработени от нюйоркския стилист, занимаващ се с храна, Джеси Беардън и идват точно за сезона на сватбите.

букет
Снимка: Instagram

Какво ще кажете за идеята? Нашите единствени притеснения са свързани с това, че букетът може да бъде изяден, още преди да е изпълнил функциите си на сватбата!

 

Ключови думи:Сватба, Букет, Пица
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите