.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Моделът, който спечели „световното“ за часовници тази година

LadyZone.bg | преди 44 седмици
При дамските модели отличие получи Boy-friend Skeleton на Chanel, който във варианта без диаманти струва само 40 000 долара

Мъжкият часовник Récital 22 Grand Récital на швейцарската фирма Bovet взе Голямата награда в конкурса Grand Prix d’Horlogerie de Genève, считана за еквивалент на световна титла.

Моделът е изключително сложен и на гърба си има вечен календар, който знае кога годината е високосна и не пропуска датата 29 февруари.

На основния циферблат е изобразено земното кълбо така, както бихте го видяли, ако се издигнете право нагоре от централата на компанията в Môtiers. По-важното е, че часовникът показва и къде се намират Луната и Слънцето спрямо хоризонта.

Моделът се предлага в два варианта за корпуса: 18-каратово злато и платина. Каишката е стандартна за високия клас часовници и е от алигатор.

При дамските модели отличие получи Boy-friend Skeleton на Chanel, който във варианта без диаманти струва само 40 000 долара. Иначе цената е 51 000.

Моделът, който спечели „световното“ за часовници тази година

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите