.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Миниютия за запечатване на отворени пакети храна

LadyZone.bg | преди 6 дни
Снимка: Amazon

На всеки се е случвало – отваряте пакет с бисквити или друга храна, но не можете да изядете всичко и искате то да остане в добър вид и за следващия ден. Опитвате се да слагате кламер (ако сте в офис), да го завивате и затискате с нещо, но не винаги се получава.

Оказва се, че и за тези ситуации някой е направил устройство. То наподобява преса за коса и в най-малките си варианти струва между 8 и 11 долара. Има и по 15, а за по-интензивна употреба са предвидени по-големи преси по 40 долара.

Как работи? Включвате в захранването и изчаквате от 40 до 60 секунди, за да загрее. След това защипвате пакета за период от половин до 4 секунди, за да го запечатате.

Ако пакетът съдържа не много здравословна храна (в повечето случи е така) и имате малки деца, трябва да изпълните още една стъпка – скриване. Иначе знаете – всичко изчезва за... максимум 60 секунди.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите