.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да горим калории, докато седим пред компютъра

| преди 3 години
Снимка: hovr.pro
Нов уред ни позволява да движим активно краката си, докато седим в офиса

Обездвижването е също толкова вредно за организма, колкото и тютюнопушенето. При работа в офис прекарваме средно по 6 часа седнали на стола пред компютъра. Краката ни са опрени в земята и единственото движение, което получават, е промяната на посока на кръстосването.

Уредът HOVR е разработен от дизайнерско студио в щата Илиноис и е насочено точно към такива хора. Той може да се монтира под бюрото и с него постоянно да движите краката си, докато седите. По този начин се подобрява кръвообръщението и се тонозират мускулите.

уред
Снимка: hovr.proМедицинските изследвания показват, че използвайки този уред, се изгарят 17% повече калории, само докато седите.

Уредът е разработен и в самостоятелна версия. Може да го поставите по средата на стаята и да се раздвижвате, докато всъщност гледате телевизия или чатите през мобилния си телефон.

уред
Снимка: hovr.pro
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите