.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Пристрастена ли си към шопинга

Анна Тодорова | преди 5 години
Колко често е нормално да пазаруваме

Почти няма жена на тази земя, която да не обича да пазарува за себе си. Дрехи, чанти, обувки, аксесоари, техника и още и още. Няма жена, която да не ползва услугите на козметик, фризьор, гримьор. Жените сякаш обичаме да се хвалим с новите си продобивки и веднага ги слагаме на показ или, разбира се, във социалната мрежа.

шопинг

Колко често е нормално да обикаляме магазините и да си купуваме дузини неща, от които дори нямаме нужда? Някои жени твърдят, че чрез шопинга се разтоварват и разпускат, други казват, че просто не могат да отказват на магазинерките. Трети просто искат да изхарчат пари. Истината някъде там ли е? Толкова много реклами, промоции, отстъпки, молове, магазини и бумът на онлайн пазаруването.

Онлайн сайтове за поръчки - ЗА или ПРОТИВИли за така наречените "популярни реплики" на дрехи

 

Модата ли е тази, която ни кара постоянно да обновяваме гардероба си или какво?

Шопинг

Нормално ли е да изхвърляме бившите от живота си, но да пазим стари рокли, които сме сложили само веднъж? Това пита героинята от "Сексът и градът" Кари Брадшоу. И като се замислите колко дрехи сте оставили в гардероба си, които повече няма да облечете? Трупаме и събираме нови дрехи и все нямаме какво да облечем за вечерта.

10 начина да престанем да харчим като лудиНяма нищо по-хубаво от шопинг терапията, по-трудното обаче е да опазим здрав бюджета си
пазаруване

Манията да имаме повече и повече е болест. Да се сдобиваме с най-новите и модерни дрехи, прически, обувки, дори телефони. И да не изхвърляме старите. Ако искате да се освободите от всичките си излишни дрехи и вещи- дарете ги в дом или ги подарете на нуждаещи се.

покупки

В днешно време за жената е много важно тя да изглежда добре, за да се чувства добре. Но не забравяйте, ние сме хора на първо място и ще се чувстваме такива, ако сме добри и справедливи към себе си и останалите.

Мистичната сила на паритеИстини и суеверия, свързани с парите
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите