.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Полет над гнездото на “БЯЛ ЩЪРК”

Валентина АНТОНОВ | преди 4 години
Когато се запознах с Карел, една рядка и уникална птица, не знаех (почти) нищо за бирата. Аз самата не бях привърженик на тази напитка. Казвам го в минало време, защото днес съм една от тях - “щъркелите”, привърженици на крафт бирата “БЯЛ ЩЪРК”

“Имало едно време...” така започват приказките. Съвременната история, която ще ви разкажем, е свързана с една идея, превърната в реалност. Съдбата обича смелите – Карел Роел е един от тях. Преди три години, той се установява в България с една мечта, за времето амбициозна, но която е доказателство, че желанията се сбъдват, когато ги развиваме с вяра и много, много работа.

Тя е повече от бира – тя е ключ към свят, изпълнен с различни вкусове, приятни изживявания и не на последно място философия, която по свой начин разнообразява сивото ежедневие. “БЯЛ ЩЪРК” отваря вратите на измерение, където цари жизненост, свобода и радост от живота. Там тя обединява хора от различни хоризонти, които намират общ език благодарение на нея.

Срещнахме се с Карел една сутрин и осъществихме полет над гнездото на “БЯЛ ЩЪРК”, преразглеждайки някои основни факти за нея и откривайки нови, вълнуващи неща, свързани с нейното светло бъдеще.

“След като осъществихме задълбочено проучване на пазара, осъзнахме, че съществува ниша, която предстоеше да се развива. Възползвахме се от момента, за да предприемем голямата крачка. Да, на времето имаше домашни производители, но не и предприемачи, заемайки се със задачата да разпространяват подобно пиво. Това, което харесвам в крафт бирата е, че тя е индивидуалност при вкусовете, органична е, и с всяка рецепта може да се постигне уникален вкус”, споделя Карел.

С появата на “БЯЛ ЩЪРК”, пазарът на бутиковата бира у нас се отвори. Малко след се появиха “Гларус” и “Диво пиво”. Предстои да видим други брандове, които ще навлязат на българския пазар, всяка със собствен вкус, но “БЯЛ ЩЪРК” е първата, представила у нас, че бирата може да бъде много повече от просто свежа напитка.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите