.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Писна ми от... всички нюанси на сивото

Емануела Иванова | преди 5 години
"Петдесет нюанса сиво" е най-бързо продаваният роман на всички времена и ме интересува едно: "ЗАЩО?!”

Книгата на Е.Л. Джеймс "Петдесет нюанса сиво" излезе преди 2 години и се превърна в най-бързо продавания роман на всички времена! Оттогава до днес отчаяно се питам едно: "Ама защо?!?!"

В началото бе... любопитството. И любопитството уби котката*. А под котката разбирайте моя интерес.

Преди повече от година в продължение на седмици многонюансова корица с вратовръзка излизаше през минути в нюзфийда ми във Facebook, вплетена в Instagram-нати шезлонги, пътни чанти и голи дамски крачета. В същото време, заглавията във всички женски и не-само-женски сайтове, все още по света и вече и у нас, все едно отразяваха текущо повсеместно сезонно боядисване в безсезонно сиво, за което явно аз не бях разбрала. Така се наложи да разбера повече за "Петдесет нюанса сиво” и задоволих любопитството си с помощта на колежка, която, подавайки ми книгата, само каза: "Извинявай!". Моля!

Не съм скандализирана и не разбирам защо тази книга е определяна като "скандална" и "провокативна". С какво провокира?

*Англичаните използват тази приказка (Curiosity Killed The Cat), като предупреждение, че не бива да си пъхате носа навсякъде, за да не пострадате.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите