.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Пътуващият фестивал CAMP 2017 гостува в София

Евгений Милов | преди 2 години
Снимка: CAMP 2017
Фестивалът за електронна музика, нови медийни изкуства и пърформанс ще се проведе от 22 до 27 май

Петнадесетото издание на международния фестивал за електронна музика, нови медийни изкуства и пърформанс CAMP ще се проведе в София от 22 до 27 май.

Събитието ще се превърне в българо-немски артистичен и изследователски проект, който ще срещне известни имена от българската и немската сцена. В рамките на няколко дни те ще се впуснат в създаването на уникални произведения, които в последствие ще бъдат представени пред българската публика, като резултатите могат да бъдат под формата на концерт, инсталация или пърформанс.

Едновременно с креативния процес различни теми от сферата на аудио-визуалните изкуства ще бъдат развивани и представяни чрез допълнителни лекции, дискусии и работилници.

CAMP 2017
Снимка: CAMP 2017

CAMP е международен фестивал, който предлага интерактивна лаборатория за музиканти, изпълнители, визуални и интердисциплинарни артисти. Събитието се случва на различни места из цяла Европа и свързва експерименталната електронна музика с визуалните и изпълнителските изкуства.

Всяко издание на CAMP се провежда в различно пространство и в него участва различна група от международни артисти. Непознатите места, свързаните с тях артистични измерения и креативния процес между артистите носят редица трудности, които отключват огромен творчески потенциал и стимулират интензивен международен диалог.

Концепцията на CAMP отразява хибридните измерения на дигиталната ера, в която импровизацията е ключова, а жанровете, медиите, техниките са по-преплетени от всякога.

Софийското издание на CAMP с артистични директори Михаела Кавданска, Фрийд Деен и Томас Маос ще се проведе в сградата на FABRICA 126 на бул. "Мария Луиза" 126.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите