.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Необикновен ден за пазаруване с Frezco и шеф Виктор Ангелов

LadyZone.bg | преди 3 години
Най-новите и вкусни сирене и кашкавал на българския пазар, разработени от педанта в кухнята шеф Виктор Ангелов и българския производител Frezco (Фрезко), вече са в магазините

Посетителите на магазини Фантастико в две поредни съботи в София бяха гости на шеф Ангелов и Frezco (Фрезко). По време на специалните дегустации те имаха възможност да опитат краве сирене Frezco в 3 вкусови комбинации, приготвени от самия шеф Виктор Ангелов. Той избра да подчертае вкуса на Frezco в компанията на хумус, дресинг от 4 билки и медена горчица с ядки.

Кое българско вино с кое народно сирене си подхождаКак да съчетаем храната с напитката

Мнението на всички опитали беше едно – краве сирене Frezco, разработено с Шеф Виктор Ангелов, е много вкусно и идеално се съчетава с различни продукти. По-недоверчивите клиенти се увериха на място, че не случайно това е марката утвърдила 5-те знака за най-високо качество и отбелязаха, че сиренето е достатъчно твърдо, не е ронливо и запазва форма при нарязване. На въпроси от родители дали продуктите са подходящи за малки деца, шеф Ангелов отговори, че препоръчва именно Frezco, защото е с гарантирано качество.

2110953273.png

"Храня гостите в ресторанта си само с най-качествената и вкусна храна, каквато избирам и за своето семейство. Сирена и кашкавали Frezco се правят само от висококачествени суровини и от професионалисти, които обичат работата си. В комбинация с безспорните си вкусови качества – за мен те са по-добри от всичко, което може да бъде открито на пазара", споделя шеф Виктор Ангелов.

Виктор Ангелов прави по-добри сирена и кашкавали от същестуващите на пазараВижте как шеф Ангелов обединява знанията и уменията си с българския производител Frezco за една различна гама продукти

Целта на Frezco и на Виктор Ангелов е да допринесат все повече български семейства да имат най-доброто на трапезата си. Затова и новите продукти са с по-достъпна препоръчителна цена, а новите опаковки в оранжево улесняват потребителите да ги открият на рафта.

2110953289.png

Къде и кога може да се срещнете с шеф Виктор Ангелов, за да обмените кулинарни идеи и да се уверите в неустоимия вкус на продуктите Frezco може да научите на Facebook страницата на Frezco.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите