.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Най-забавните снимки на Ричард Брансън

Евгений Милов | преди 1 година
Снимка: Getty Images
Една от най-харизматични личности в световния бизнес гостува днес в България!

Ричард Брансън, eдна от най-харизматичните и успешни бизнесмени в света, ще изнесе днес лекция в зала 1 на НДК, за да окуражи българските предприемачи да вярват в успеха и да търсят път към реализирането му. 

Сър Ричард Брансън е основател на Virgin Group, в която влизат над 400 компании, работят над 60 000 души в 50 страни, а приходите са близо 24 млрд. долара за 2012 г. Конгломератът включва звукозаписната Virgin Records, телекомуникационната Virgin Mobile, авиокомпанията Virgin Atlantic и компанията за космически туризъм Virgin Galactic.

20 цитата за успеха от Ричард БрансънБезценните бизнес съвети на британския мултимилиардер звучат така...

Освен успешен бизнесмен, 66-годишният британец е човек с приключенски дух и рекордьор по най-много последователи в LinkedIn, според когото бизнесът е средство за положителна промяна на света, ангажиран с решението на сериозните социални и екологични проблеми на съвремието.

Нека видим едни от най-забавните снимки на ексцентричния бизнесмен през годините в галерията!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите