.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Най-добрите снимки във фотоконкурса на Dronestagram 2017

Евгений Милов | преди 50 седмици
Първо място в категория "Природа": JCOURTIAL
Шокиращи кадри от птичи поглед на света, както не сте го виждали

Четвъртото издание на годишния фотоконкурс на Dronestagram за е висока летва, затвърждавайки позитивната тенденция в развитието на дрон снимките, показващи света по един невиждан начин за обичайния начин на живот.

След близо 8000 предложения от цял свят, което е абсолютен рекорд за конкурса, време е да разгледаме победителите в отделните категории за тази година, както и да видите дали не сте сред тях, разбира се.

"Бяхме шокирани от страхотното качество на предложените снимки в конкурса тази година, нивото на претендентите нараства непрекъснато, както и технологията зад дрон фотография. Това е изцяло нов фотографски език за поглед към света, начин да видим всичко от птичи поглед", коментира Джулиам Жаре участниците - аматьори и професионалисти - в конкурса за 2017 г.

Вижте победителите и финалистите в категориите "Природа", "Хора", "Град" и специално новосъздадената "Креативност" от снимките в галерията по-горе, както и подробности в National Geographic.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите