Те може и да са "Малки сладки лъжкини" на малкия екран, но в реалния живот красавиците от хитовия сериал на Ей Би Си са по-скоро големи секси машини.

Ашли Бенсън, Луси Хейл, Троян Беласарио и Шей Мичъл позираха пред обектива на Елън Вон Ънуерт (Ellen Von Unwerth) за новия брой на сп. GQ. Актрисите, които зрителите на bTV познават съответно като Хана, Ария, Спенсър и Емили, споделят, че са се забавлявали истински по време на снимките край басейна.

Гледайки крайния резултат от този купон, ни е трудно да повярваме, че човек би намерил за какво да се заяде с хубавиците, които изглеждат перфектно. Винаги обаче има с какво.

Ясно е, че колкото и добре да изглеждат звездите, няма знаменитост, която да не е минала под фотошоп "ножа", когато става въпрос за корица на списание или рекламна кампания. Редакторът на The Gloss – Хейли Хувър, отбелязва, че фотографиите са били дигитално обработени и се възмущава от този факт.

Ние обаче предпочитаме да им се наслаждаваме, отчитайки, че момичетата не изглеждат като Барбита в действителност, НО те са секси и в реалния живот. И това е видимо на снимките, които момичетата сами споделиха от фотосесията, както и на кадрите от ежедневието им, които можете да видите в прикачената галерия.

 Вижте още>>>