.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Тя е момичето с най-тъмна кожа. Не просто черна...

| преди 1 година
Снимка: facebook.com/blackshouuw.swaag
Наричат я Богинята на меланина или Майката на нощта

Тя има много прякори - Дарки, Дъщеря на нощта, Майката на звездите. Причината за всички тях обаче е една и съща - цветът на кожата й, който е изключително тъмен. 

Кудия Диоп е от Сенегал и е модел. Признава, че не винаги е била толкова уверена във външността си, колкото е в момента. Кудия редовно пуска снимки в профила си в Instagram, където има около 190 000 последователи. Като малка обаче цветът на кожата й често е бил причина за сълзите й. Постоянно я тормозели, обиждали и наричали с различни неприятни имена, защото кожата й е много по-тъмна от обичайното в Сенегал. С времето обаче Кудия намерила баланс с тази своя различност, с тази своя уникална черта и се научила да я използва за добро. тя вече не само не обръща внимание на негативизма, който понякога я заобикаля, а и искрено се забавлява.

2111194886.jpg
Снимка: facebook.com/blackshouuw.swaag

"Моето черно е безупречно. Никога не съм бил така горда със себе си преди. Кожата ми никога не е била толкова хубава. Тя е тъмна и прекрасна. Никой не може да ме унижи просто защото моята черна кожа ще му изкрещи насреща!" 

С увереността си Кудия вдъхновява младите чернокожи момичета по целия свят да се чувстват комфортно в кожата си. Избелването на кожата е голям проблем в Африка и Азия, където милиони жени използват различни кремове с такъв ефект, за да се опитат да се доближат до тена, който е утвърден като стандарт за красота.

В момента Кудия живее в Париж и работи за като фотомодел по различни проекти. 

2111194885.jpg
Снимка: facebook.com/blackshouuw.swaag
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите