.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Светослав Николов, bTV Radio: По-скоро обичам да давам подаръци

д-р Вергиния Николова | преди 4 години

Читателите на LadyZone.bg познават топлия глас на Светослав Николов от аудиозаписите на разговорите ни в ефира на bTVRadio, публикувани в Здравния блог. Освен радиоводещ в предаването "За София” по bTVRadio, той е програмен директор на Jazz FM Radio и многократно член на журито в Букурещ на Международния фестивал за млади джаз изпълнители.

Какво ще пожелаете на читателите на LadyZone за Коледа?

Коледа е много специален момент по две причини – заради традицията и заради това, че е празник в края на годината. Традицията да се чувстваме свързани с хората около нас и най-вече с любимите хора. Така че желая щастливи часове и дни от такова общуване на нашите слушатели и читатели. Това е краят на годината - един момент да погледнем назад критично, но без да бъдем строги към себе си, към своите успехи и провали. Ясно да видим от дистанцията на времето какво и защо сме постигнали. Какъв е бил резултатът? И когато всичко това вече си изясним, да погледнем към следващата година с по-ясен поглед, с повече смелост, с по-чисто и уверено сърце.

 

2110285677.jpg
10 години на предаването по Jazz FM Desafinado с Мирослава Кацарова

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите